Close

Support Global Voices

To stay independent, free, and sustainable, our community needs the help of friends and readers like you.

Donate now »

India: L. K. Advani, The Blogger

Soumyadip at Cutting the Chai reports that a veteran & powerful Indian politician has started to blog: “BJP's prime ministerial candidate Lal Krishna Advani is attempting to reach out to the electorate via his newly set up blog on his website.”

1 comment

  • 1) Qus. : What are you doing?
    Ans. : Business.
    Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

    2) Qus. : What are you doing in Business?
    Ans. : Selling the Goods.
    Tax : PAY SALES TAX!!

    3) Qus. : From where are you getting Goods?
    Ans. : From other State/Abroad
    Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

    4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
    Ans. : Profit.
    Tax : PAY INCOME TAX!

    5) Qus. : How do you distribute profit ?
    Ans : By way of dividend
    Tax : Pay dividend distribution Tax

    6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
    Ans. : Factory.
    Tax : PAY EXCISE DUTY!

    7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

    8) Qus. : Do you have Staff?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

    9) Qus. : Doing business in Millions?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY TURNOVER TAX!
    Ans : No
    Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

    10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
    Ans. : Yes, for Salary.
    Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

    11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
    Ans. : Hotel
    Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

    12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

    13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY SERVICE TAX!

    14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
    Ans. : Gift on birthday.
    Tax : PAY GIFT TAX!

    15) Qus.: Do you have any Wealth?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY WEALTH TAX!

    16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
    Ans. : Cinema or Resort.
    Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

    17) Qus.: Have you purchased House?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

    18) Qus.: How you Travel?
    Ans. : Bus
    Tax : PAY SURCHARGE!

    19) Qus.: Any Additional Tax?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!

    20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
    Ans. : Yes
    Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

    21) INDIAN :: can i die now??
    Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!
    sir how much time it take to change the india view

Join the conversation

Authors, please log in »

Guidelines

  • All comments are reviewed by a moderator. Do not submit your comment more than once or it may be identified as spam.
  • Please treat others with respect. Comments containing hate speech, obscenity, and personal attacks will not be approved.

Receive great stories from around the world directly in your inbox.

Sign up to receive the best of Global Voices!

Submitted addresses will be confirmed by email, and used only to keep you up to date about Global Voices and our mission. See our Privacy Policy for details.

Newsletter powered by Mailchimp (Privacy Policy and Terms).

* = required field
Email Frequency



No thanks, show me the site