Egypt: List of Threatened Sites

Blogger Tim Seah lists the URLs of the blogs and websites being threatened with closure in Egypt here. “Since a court has yet to rule on whether these are libelous, archiving them in Egypt may be risky. So people outside of Egypt who might be interested in hosting mirrors, here are the urls. They include the sites of some of the most prominent human rights organizations in Egypt,” he writes.

2 comments

  • […] maaliskuu 15th, 2007 · No Comments Nettisensuuri uhkaa Egyptissä. Tim Seah on listannut uhanalaiset saitit, jotta ne voidaan pelastaa ulkomaille. Mukana on blogeja ja ihmisoikeussivustoja. (Via GlobalVoices.) […]

  • […] maaliskuu 15th, 2007 · No Comments Al-Qaedan mies Khalid Sheikh Mohammed on tunnustanut melkoisen määrän rikoksia, muun muassa suunnitelleensa syyskuun 11. päivän terrori-iskut ja katkaisseensa pään Wall Street Journalin toimittajalta Daniel Pearlilta. Ihmisoikeusjärjestöt varoittavat, että Mohammedin puheisiin on suhtauduttava varauksin, sillä häntä on kidutettu. Pentagonin muokkaama transkripti Mohammedin “kuulemisesta” on täällä. […]

Join the conversation

Authors, please log in »

Guidelines

  • All comments are reviewed by a moderator. Do not submit your comment more than once or it may be identified as spam.
  • Please treat others with respect. Comments containing hate speech, obscenity, and personal attacks will not be approved.